Nieuwsbrief
Leeg

Welkom op nrgBOOST!


Thermodrene XT

McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting

Stacker-2

120 capsules

*Stel een vraag over dit product*

Niet in voorraad

Adviesprijs: € 49,95

nrgBOOST prijs: € 39,95


prev
next
Thermodrene XT

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Stacker DMAA Fatburner speciaal voor bodybuilders!

Stacker2 Thermodrene XT is ontwikkeld door en voor bodybuilders.
Wil je keiharde en droge spiermassa? Een strakke sixpack? Geen overtollig vet op buik en benen? 
In de ‘cutfase’ van het bodybuilden kun je niet om Thermodrene XT heen!  
Thermodrene XT, de energierijke, stofwisseling verhogende formule welke het lichaamsvet verbrandt en zorgt voor de ultieme bodybuilderfysiek.

NVE Pharmaceuticals stond in de jaren ’90 aan de wieg van het ephedratijdperk. De ene na de andere bestseller werd gelanceerd. Nu, een kleine 20 jaar later, zijn al onze supplementen in Europa 100% ephedra-vrij en bevatten geen steroïden. Dit betekent niet dat de supplementen minder effectief zijn. We ontdekten in de natuur honderden actieve, krachtige stoffen. Sommigen daarvan zijn zo sterk dat ze zelfs voor ons bodybuilders van toegevoegde waarde zijn. DMAA (de alkaloide 1,3-dimethylamylamine) is daar misschien wel het beste voorbeeld van.

1,3-dimethylamylamine (DMAA)

DMAA is een natuurlijke stof die voorkomt in de olie van de geraniumplant. Gerenamine is ontzettend krachtig en effectief. NVE Pharmaceuticals slaagde er in om dit werkzame stofje zo puur mogelijk te extraheren. Zo puur, dat het momenteel het krachtigste natuurlijke ingrediënt is dat een voedingssupplement mag bevatten. Het door Stacker2 gebruikte DMAA superextract zal je verbazen.

Vijf natuurlijke stoffen

Thermodrene XT is niet zo maar een geranamine supplement. Naast de afslankende eigenschappen van Geranamine, maakt Thermodrene XT gebruik van het stofwisselingsverhogende extract Phenyl-Ethyl-Amine (P.E.A.), de anti-oxidatieve werking van groene thee (EGCG en polyfenolen), de supervitamine Niacin én de energiestimulerende werking van een kleine dosis cafeïne. Deze stack van 5 synergetisch effectieve vet verbrandende ingrediënten maakt Thermodrene XT tot een van de sterkste en daarmee ook een van de meest effectieve Stackers ooit. 

Het resultaat: een droog en strak fysiek

Na een Thermodrene XT kuur van 4 weken ben je duidelijk droger. Je armspieren zijn beter zichtbaar, je rug is steviger en je sixpack is – als het vetpercentage het toe laat – superstrak. 

Let op: Ondanks dat 1,3-dimethylamylamine puur natuur is, heeft WADA het ingrediënt op de internationale dopinglijst geplaatst. Dat betekent niet dat het een illegaal supplement is, maar dat atleten onderhevig aan dopingcontroles Thermodrene XT niet mogen gebruiken.

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Gebruik

Neem 2 maal daags 2 capsules in. De eerste dosering neem je in de ochtend en de tweede dosering neem je in de middag rond 15:00u. Bij voorkeur op een lege maag.

Kenmerken doseringen:
1e serving: verhoogt het metabolisme (stofwisseling). Je merkt dat je het warmer krijgt en energieker bent.
2e serving: ’s middags neem je de tweede dosering. Hiermee verhoog je je stofwisseling nog verder en verlies je overtollig vocht.

Je stofwisseling is nu dermate verhoogd dat een derde serving in de avond niet nodig is. Je gebruikt dus slechts 4 capsules per dag en een verpakking van Thermodrene XT stelt je dus in staat om een volle maand te cutten.

Zijn twee capsules per dosering te sterk voor je? Ga dan voor tweemaal daags één capsule.


Samenstelling -
Ingredienten -
Niet geschikt voor -
Bijwerkingen -
Veel gestelde vragen -
Inhoud 120 capsules
Doel Afslanken
Vorm Tablet/Capsule
Merk Stacker-2

Verwante artikelen

Stacker 4

Stacker 4

Adviesprijs: € 34,99

nrgBOOST prijs: € 24,90

Slechts € 21,75
7-PhenylStack

7-PhenylStack

Adviesprijs: € 34,99

nrgBOOST prijs: € 24,90

Black Burn

Black Burn

Adviesprijs: € 44,99

nrgBOOST prijs: € 32,90

Vraag & Antwoord

*Stel een vraag over dit product*

1 artikel(en)

per pagina
Vraag:
Werkt dit product ook als je er niet bij sport? (Dus alleen om af te vallen?)

Gevraagd op: 30-01-13 Door: femme broeren

Antwoord nrgBOOST:
Dit product zal ook werken als je niet sport, enkel is de werking stukken minder. Een fatburner werkt het beste als je er je beweging en je voedingspatroon op aanpast...

1234